Jona v stiski / Jonás en apuros, dvojezična slikanica

Juan Kruz Igerabide, ilustracije Mikel Valverde

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Jona se z mamo odpravi v slaščičarno. Zelo si želi, da bi mu mama kupila čokoladno jajce, a ne reče nič. Še dobro, da njegova roka ni tako sramežljiva in si ga vzame sama. Ji bo druga roka to dovolila?
Jona v stiski je četrta knjiga o Joni, ki s pridihom humorja govori o različnih čustvih (strahu, žalosti, ljubosumju, jezi, sramu, zavisti, nemoči, veselju...). Knjiga je oblikovana v skladu s priporočili za oblikovanje gradiv za bralce z disleksijo in se smatra kot didaktični material. Napisana je v slovenskem in španskem jeziku.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Jona si zelo želi čokoladnega jajca, toda njegova mama v slaščičarni nakupuje druge slaščice. Medtem ko se pogovarja s slaščičarko, pa Jonova roka kar sama stisne jajce v žep. Ojoj! Kaj pa sedaj? Jona se prestraši. Še huje pa je, ko iz ozadja pride pekovka in mu ponudi, naj si vzame eno izmed čokoladnih jajc za darilce. Jona je osramočen. Ko bi prijazna gospa vedela, kaj ima Jona že v žepu... Dvojezična špansko slovenska slikanica lahkotno in otrokom primerno, toda vsebinsko tehtno, obravnava napačno dejanje in čustva, ki otroka ob tem prevzemajo, na koncu pa nevsiljivo ponudi rešitev. Juan Kruz Igerabide, imenitne ilustracije Mikel Valverde, založba Malinc.

Založba Malinc, 2016
Trda vezava, 35 strani
Mere: 19,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-6886-21-5

 

v košarico
Namesto: 15,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.