Cake iz Zake

Dim Zupan

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Novo delo Dima Zupana je zgodba o tabornikih in njihovem poletnem taboru. Gre za izjemno duhovito pripoved o izkušnjah in preizkušnjah Tilna, Lipeta in Franeta. Fantje namreč pričakujejo deset dni zabave, a jih že prve dni doleti ena najmanj prijetnih taborniških zadolžitev, postanejo »sekretarji«, skrbniki za čistočo stranišč. In to sploh še ni vse. Do konca tabora se morajo vsak dan sproti dokazovati, da so pravi taborniki. In kako jim to uspeva? Ja, skoraj do konca jih spremlja (zabavna) smola...

Založba Mladika, 2016
Mehka vezava, 124 strani
Mere: 19 x 13,5 cm
ISBN: 9789612052393


 

v košarico
Namesto: 18,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Super potegavščine – Nejc Potegavnik, knjiga 25 potegavščin + sluz + nalepke

Knjiga je še nerabljena! Popoln vodič za nabrite pobaline vsebuje 25 štosov, nalepke in super dodatek – zelen sluzast smrkelj. Postani mojstrski štoser kot jaz, Nejc Potegavnik! Moj vodič je poln potegavščin, s katerimi lahko nagajaš prijateljem, sorodnikom, učiteljem ali komur koli drugemu.  V moji megaknjigi najdeš tudi več kot 200 finih nalepk in potegavščino s sluzastim smrkljem 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,00 €

Zardos in računalnik

Knjiga je še nerabljena! To je ganljiva zgodba o dveh najstnikih, o dveh prijateljih, o dveh svetovih. Prvi je svet, ki ga pesti vse hujše pomanjkanje , zaradi česar skoraj nobena otroška želja ne more biti izpolnjena. Hkrati pa je je to tudi zgodba o svetu, ki pomanjkanja ne občuti in lahko izpolni vsako otrokovo željo. Iz prvega prihaja Peter, iz drugega pa Andraž. Dejstvo, da prihajata iz popolnoma drugačnih socialnih svetov, ju čisto nič ne moti.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.