Greta in Cirkus Simba Jo-Jo

Juana Cortés Amunarriz, ilustracije Jen del Pozo

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Greta med šolskim odmorom nepričakovano izve, da bo morala prvič ponavljati razred. To jo tako pretrese, da sploh ne more misliti na nič drugega. Žalostna je, a tudi zaskrbljena: le kaj bodo rekli njeni starši? Po koncu pouka zato Greta brez cilja blodi po mestu in naleti na skrivnostni Cirkus Simba Jo-Jo, kjer si najde najbolj neverjetne prijatelje. Se ji bo z njihovo pomočjo uspelo spoprijateljiti tudi s svojim neuspehom?
Knjiga predstavlja problematiko ponavljanja razreda. Greta bo ponavljala razred in pri tem ni osamljena. Starši ne vedo, kako naj ravnajo, zmedeni so in strah jih je, pa tudi oni pri tem niso sami. Cirkusantom, ki jih Greta sreča na poti domov, se ponavljanje razreda ne zdi problem, in v zgodbi so prvi, ki Greti nudijo čustveno oporo in ji pokažejo raznolikost življenjskih izbir.
Knjiga je oblikovana v skladu s kriteriji oblikovanja gradiv za bralce z disleksijo in je podprta z didaktičnimi materiali in gradivi.

Založba: Malinc, 2017
mehka vezava, 70 str.
Mere: 21x15 cm, 138 g
ISBN: 978-961-6886-29-1


 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.