Angleško –slovenski slikovni besednjak, knjiga + elektronski svinčnik

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Odkrij pravilne odgovore z elektronskim svinčnikom in se nauči angleško! Angleško-slovenski slikovni besednjak je odlična knjiga za začetno spoznavanje angleščine, saj združuje igro in učenje. Na privlačno ilustriranih straneh bo otrok odkrival nove besede in pojme o svojem najbližjem okolju ter si bogatil besedni zaklad v angleščini in slovenščini. S pomočjo zabavnih didaktičnih iger se bo učil pozornosti in osredotočenosti, hkrati pa bo osvojil tudi angleški
zapis besed. Elektronski svinčnik bo še pospešil učenje, saj bo otrok z njim takoj preizkusil, ali je pravilno odgovoril na zastavljena vprašanja. Z opazovalnimi in asociativnimi igrami se bo zamotil ure in ure.

Založba MK, 2017
Trda vezava, 32 strani
Mere: 26,5 x 29,5 cm
ISBN: 9789610144571

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Igre - že od 3. leta dalje

Revija Igre je posebna izdaja revije Pikapolonica. Naročniki na Pikapolonico jo prejmejo v okviru naročine. Namenjena je otrokom od 3. leta dalje. V njej so zabavne, a poučne igre, v katerih se otroci spoznavajo z oblikami, črkami in številkami. 

v košarico
Cena: 32,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.