Zmaji na poti

Niko Kupper, ilustratracije Katarina Štrukelj

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Celovški zmaj čarobno oživi z vonjavami zelišč, ki jih peč v nekem stanovanju preko dimnika odnese do Novega trga. Tam se zmaj prestraši še vedno kamnitega Herkula in od malega fanta izve, da je ta kamniti Herkul hrabri junak, ki naj bi pobil v Celovcu zadnjega zmaja. Celovški zmaj se prestraši, da so zmaji izumrli in s fantom – novim prijateljem, ki ga potolaži, odleti iskat še druge svoje vrste. Saj bi rad vedel, ali je res zadnji svoje vrste. Fant mu pripoveduje o Zmajskem mostu, ki ga je nekoč obiskal s starši. Po skupnem letu čez Karavanke v Ljubljani srečata še družino zmajev na Ljubljanskem mostu, ki ob pristanku prav tako oživi. Skupaj se vseh 5 zmajev odpravi iskat mlade zmaje in pri tem preletijo Slovenijo od Prekmurja prek Štajerske in Notranjske vse do Jadranskega morja.

Založba Mohorjeva Celovec, 2017
Trda vezava, 32 strani
Mere: 26,5 x 18,5 cm
ISBN: 9783708609478 

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.