Medved zobozdravnik

Miroslava Leban, ilustracije Vesna Benedetič

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Glavni junak teh zgodb je medved Kratkodlaki, ki pa kljub svojim okornim šapam zna priskočiti na pomoč tako malim gozdnim živalim, pa tudi volku ali celo tigru, ko se jim po nerodnosti odlomi zob ali je treba omiliti zobobol, pa tudi ko gre za novo protezo, za katero se odloči volk, da bo lahko brez sramu razkazoval svoje bele zobe.
Knjigo je z izredno prijetnimi ilustracijami, s celo paleto zgovornih živalskih podob, popestrila ilustratorka Vesna Benedetič, ki je knjigo tudi grafično oblikovala. Podčrtati gre, da je pri tem izbrala črkovni font, ki je primeren za olajšanje branja otrokom s težavami zaradi disleksije.

Založba Goriška Mohorjeva, 2017
Trda vezava, 48 strani
Mere: 25,0 x 17,0 cm
ISBN: 9788896632659

 

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.