Želja najboljšega prijatelja ● Srečne zvezde

Phoebe Bright

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Sem Stela Zvezdarka in rada bi vam zaupala skrivnost. Ste se že kdaj zazrli v zvezde in pomislili, kako čarobne so videti? No, prav imate. Zvezde imajo prav zares čarobno moč! S pomočjo njihove žlahtne sijoče svetlobe se lahko spustim z neba na zemljo. Boste že videli. Vedno iščem tiste fante in deklice, ki znajo biti še posebej prijazni in ustrežljivi. Nato jih učim, da bodo nekoč postali Srečne zvezde – ljudje, ki znajo izpolnjevati želje! Ko boste naslednjič spet gledali gor v svetlikajoče se nebo, me le poiščite. Plula bom skupaj z drugimi zvezdami. Kar pomahajte mi! Poljubček, Stela
Poni Sonček je pobegnil! Kasi mora pomagati uresničiti željo novi prijateljici Viti in Sončka najti še pred začetkom tekmovanja ponijev v skokih čez ovire. Bo Sonček zares postal najboljši poni?

Založba Skrivnost, 2019
Mehka vezava, 98 strani
Mere: 20,5 x 14 cm
ISBN: 9789616793896

v košarico
Namesto: 5,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.