Skrivni svet malih zverinic

Dim Zupan

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Poletnih počitnic je konec, pustolovščin pa še zdaleč ne. Pet prijateljev povežejo dogodivščine v svetu malih zverinic. Pod mikroskopom si ogledajo tiste, ki živijo v sosednji mlaki in na njihovih rokah, z Woodovo lučko pa tiste, ki pri muckih povzročajo mikrosporijo.

Ko se novo znanje poveže z domišljijo, doživimo še bombardiranje z virusi in zelenitis ter od blizu spoznamo vojsko našega imunskega sistema, ki nas varuje pred sovražnimi vpadi. Spoznamo, kako zanimiv je svet okoli nas in kako pomembni so zelo dobri prijatelji.

Založba Miš, 2019
Trda vezava, 168 strani
Mere: 15 x 23 cm
ISBN: 9789612723279



Cena: 25,95 €

v košarico
Namesto: 25,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.