Povej mi! Vse o znanosti in izumih

Isabelle Fougere 

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Zakaj so v nekaterih vrstah sira luknje? Kakšna so bila prva kolesa? Kaj je bil predhodnik kotalk? Katera je največja puščava na svetu? Znate odgovoriti na katero izmed zgornjih vprašanj, ki vam jih verjetno zastavljajo vaši radovedneži? Če ne, nič hudega. Pomaga vam lahko knjiga Povej mi vse o znanosti in izumih, v kateri najdete več kot 200 vprašanj in odgovorov o velikih izumih in odkritjih, ki so vplivali na razvoj našega sveta. Knjiga je razdeljena na štiri poglavja: izumi, Zemlja, vesolje in vsakdanje življenje.

V vsakem poglavju so najpogostejša vprašanja iz posamezne teme ter kratki in razumljivi odgovori, ki so podprti z hudomušnimi ilustracijami.Več kot 200 vprašanj in kratki, odgovori na večna otroška vprašanja, kot so Zakaj so v siru luknje?, Kaj je vulkan?, Kdo je izumil kotalke? Kaj je v vesolju?, Zakaj led plava na vodi? ...– Ilustrirano. 6+

Poglavja v knjigi:

- Izumi,
- Zemlja,
- Vesolje,
- Vsakdanje stvari.

Poglavja v knjigi:

- Izumi,
- Zemlja,
- Vesolje,
- Vsakdanje stvari.

Založba MK, 2017
Trda vezava, 112 strani 
Mere: 15,5 x 21,5
ISBN:978961 44731

 

 

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.