Miška Frančiška gre v šolo - Little mouse Frannie goes to school

Ana Koritnik

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Pravljica pripoveduje o drobni, a silno radovedni miški Frančiški, ki je imela nadvse rada pravljice; zlasti tiste, ki jih je poslušala v babičinem naročju. Ko je prišel čas za vstop v šolo, je premagala pomisleke prijatelja vetra Petra in se odločila, da se tudi sama nauči v knjigah odkrivati največje zaklade.
Izvirna slovenska pravljica na sosednjih straneh teče dvojezično, v slovenskem in angleškem jeziku, in na domiseln način opozarja na temeljne prvine didaktike mladinske književnosti – branje, poslušanje, govorjenje in pisanje – ter spodbuja k njihovi uresničitvi. Slovensko besedilo skupaj z igrivimi ilustracijami nagovarja že predšolske otroke, kot celota skupaj z angleškim besedilom pa je slikanica dobrodošlo branje ob zgodnjem poučevanju angleščine od prvega razreda do vključno šestega, ko otroci pri pouku književne vzgoje berejo pravljice, spoznavajo njene značilnosti in jih tudi sami pišejo.

Založba Društvo Mohorjeva družba 2020
Trda vezava, 32 strani
Mere: 19,0 x 26,0 cm
ISBN: 9789612784898

v košarico
Namesto: 19,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.