Oskar in govoreči predmeti

Andrus Kivirahk

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Oskarjeva mama odpotuje na poletni tečaj v Ameriko, njegov oče pa je zaposlen s službenimi obveznostmi, zato mora šestletnik čez poletje k babici. Toda babica živi daleč stran na vasi, peče grozne polpete in mu ponuja zanič bonbone. Po vrhu vsega nesrečni Oskar doma pozabi svoj prenosni telefon in si časa ne more krajšati niti z igranjem igric. Da bi se vsaj malo zaposlil, iz kosa lesa izdela telefon in kaj kmalu se izkaže, da je ta čudežen! Z njim lahko pokliče katerikoli predmet: omaro, ki pripoveduje o krvoločnih rjuhah in morilskih plaščih, pesniško vedro za smeti ali čudovito rdečo balončico, ki se je zataknila v vrhu breze.. Predmeti spregovorijo in Oskar ima hitro polne roke dela!
Domišljije polna zgodba Adrusa Kivirahka, nadvse priljubljenega estonskega pisatelja, je prejela številne nagrade, po zaslugi ilustratorke Anne Pikkov pa se je uvrstila tudi na seznam najlepše oblikovanih estonskih knjig.

Založba KUD Sodobnost International, 2020
Trda vezava, 295 strani
Mere: 17,5 x 24,5 cm
ISBN: 9789617047660

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.