O pastirjih in škratih s Krvavca

Uroš Grilc

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Napeta pripoved o dveh pastirčkih, ki prvič čisto sama paseta svojo čredo na Krvavcu. Ni jima lahko, saj ju poskušajo s planine na vse načine pregnati zoprni pastirski škratje. Kaj le škratje skrivajo na gori, da so tako neusmiljeni do pastirjev? Bosta pastirčka zmogla dovolj poguma in se postavila po robu škratji nadlogi? Zgodba o pristnem pastirskem življenju in divji naravi gora vas bo zagotovo spodbudila, da se odpravite na pohajkovanje po Krvavcu. Kajti zgodba O pastirjih in škratih s Krvavca ustvarja zgodbo o zgodbi. Avtorja Uroš Grilc in ilustrator Gorazd Vahen sta z novo slikanico namreč ustvarila pripoved, ki jo lahko na prav poseben način doživimo v resničnem gorskem svetu. Junija bo na Krvavcu zaživela pravljično-doživljajska pot: Pot pastirskih škratov na Krvavcu!

Vznemirljiva in razkošna pustolovščina bo otroke in družine popeljala v skrivnostni svet gora, pastirjev in pastirskih škratov!

Založba Zala, 2020
Trda vezava, 32 strani
Mere: 21,5 x 27,5 cm
ISBN: 9789619419618
 

v košarico
Namesto: 12,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.