Hiša selivka : tri hudomušne = La casa migrante: tre storielle da leccarsi le orecchie

Marko Kravos

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Ste že srečali zajca z dolgim, košatim repom? In spoznali hišo selivko? Kaj pa Rozamundo, kraljično, ki jo zlobni Hudik muči s ščegetanjem po podplatih?

V dvojezični knjigi Hiša selivka Marka Kravosa so zbrane tri pravljice. V prvi, Zajec zvitorepec, spoznamo zajca, ki se zvito reši iz lisičinih krempljev, prične prodajati srečo in obogati. Za nameček si omisli še malce bolj razkošen rep, kot smo ga pri zajcih vajeni, in celo ladjo, ki ga pripelje v cirkus ... V pravljici Rozamunda, Hudik in paž Nace z zadrževanim dihom spremljamo, kako kraljična Rozamunda po strašni pomoti pade v roke zlobnemu Hudiku. Njena usoda je odslej odvisna le od iznajdljivosti paža Naceta. Mu bo pravočasno uspelo rešiti kraljično?

V pravljici Hiša selivka srečamo dečka Luko, ki hišico babice in dedka spremeni v bujen vrt, ki marsikomu zbudi tek. Ker se kradljivci in nadloge vrstijo ena za drugo, se Luka odloči hišico preseliti. In to kar po zraku! Kdo mu pri tem pomaga, pa kar sami preverite!

Knjiga je dvojezična - v slovenskem in italijanskem jeziku.

Založba Miš, 2021
Trda vezava, 79 strani
Mere: 19,5 x 25,5 cm
ISBN: 9789612723934

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.