Lev Izidor

Manica K. Musil

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Kako naj lev Izidor zaspi, ko pa ga motijo čričkanje, hukanje, brenčanje, regljanje in smeh, povrhu pa po njem gomazijo še mravlje? Odgovor pozna ptiček, ki prav dobro ve, kaj utrujenemu levu v resnici krati spanec. Slikanica Manice K. Musil znova očara s posebnimi ilustracijami, ki niso narisane, ampak so šivane, lepljene in kvačkane. Zanje je avtorica prejela nagrado Contemporary Illustration Magazine v New Yorku.

Založba Pivec, 2021
Trda vezava, 26 strani
Mere: 27,0 x 27,0 cm
ISBN: 978-961-7103-64-9

 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.