Ježek Pepko peče palačinke

Ines in Lojze Čop

Knjiga je nerabljena! 

O knjigi:
Ježek Pepko se je odločil, da bo skuhal nekaj okusnega. A to ni tako preprosto, kot si je predstavljal, zato je na pomoč poklical babico, pozneje pa še pravega kuharskega mojstra. Naučil se je, da je treba biti pri kuhanju, tako kot pri vseh rečeh v življenju, potrpežljiv in vztrajen, da se izplača poslušati nasvete bolj izkušenih in veliko vaditi.

Poleg recepta za najljubšo jed marsikaterega otroka knjiga vsebuje povezavo do filmčka, v katerem kuharski mojster Lojze Čop nazorno pokaže, kako se pripravi ta slastna jed. In še ena za povrhu.

Slikanica je namenjena malčkom, ki jim pravljice berejo starši in vzgojitelji, pa tudi otrokom, ki že samostojno berejo. Otroci uživajo ob poslušanju ali branju zgodbe in gledanju motivov na slikah, po branju pa se lahko s starši, vzgojitelji ali učitelji pogovorijo o potrpežljivosti, vztrajnosti pri delu, prenosu znanj v družini iz generacije v generacijo, pomenu priprave domače hrane in zdravega prehranjevanja.

Založba Ocean, 2021
Trda vezava, 32 strani
Mere: 21,0 x 26,0 cm
ISBN: 9789617123029

v košarico
Namesto: 19,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.