Kako strašna je (v resnici) tema

Anna Milbourne

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Veliko otrok se boji teme in glavni junak te ljubke slikanice ni nič drugačen. Ko sonce začne zahajati in se sence vztrajno večajo, se veča tudi njegov strah. Kaj preži v Temi? In ali je Tema res tako strašna?

V tej slikanici s čudovitimi celostranskimi ilustracijami in stotinami izrezljanih luknjic spremljamo sicer neustrašnega fanta, ki pa se zelo boji teme, na njegovi poti do odkritja, da ni vse, kar se skriva v temi, grozno. Včasih zna biti celo čarobno.

Navdihujoča zgodba o fantku, ki se sooči s temo, otroke ne le pomirja, ampak jih tudi spodbuja, da spregovorijo o svojih čustvih in skrbeh ter nudi odlično izhodišče za pogovor o strahovih in premagovanju le-teh. Izrezljane luknjice nudijo obilico zabave med branjem, hkrati pa tudi priložnost za poigravanje s sencami, saj jih lahko z lučko, ki jo ima danes že skoraj vsakdo tudi na telefonu, pripravimo, da zaplešejo na steni.

Založba Grafenauer, 2022
Trda vezava, 32 strani
Mere: 23,0 x 29,0 cm
ISBN: 9789616864558

v košarico
Namesto: 22,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.