Obrazi jaza

Albina Avsec ilustracije Nataša Vertelj

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Knjiga, ki simpatično razkriva skrive svetove vsake otroške duše - svet prijateljstva, svet neskončnih vprašanj in čustev... Ali starši stojijo svojim otrokom ob strani, ko jih le-ti najbolj potrebujejo? Mojci se zdi, da ne, a ji mama prisluhne, ko jo prodajalka po krivem obsodi kraje. Krivica, ki se je zarezala v njeno mlado dušo, jo boli, skeli, peče - ničesar ni ukradla!! - preveč bi jo pekla vest, strah pred razkritjem; ne, ona že ne. Tudi v zaljubljenosti in v ljubezen ne verjame - spoznanje, da je v fantu vzbudila zgolj sočutje, usmiljenje do sebe; kaj takega pa že ne! Verjame pa v prijateljstvo - z Mapo ju združujeta povezanost in zaupanje. Na drugi strani pa je v obdobju iskanja same sebe, svoje identitete in s tem povezanim sanjarjenjem, v katerega se zateka pred svetom odraslih, resničnim svetom - tukaj - v tem svetu pa si ne postavlja vprašanj o obstoju; ta svet je, obstaja v sinhroniji z njo, je del nje, ona pa je del njega.

Založba Alba 2000, 15. 01. 2014
Trda vezava, 64 strani
Mere: 21,5 x 15 cm
ISBN: 9789616668880

 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.