Pujsa in Andrej Migec, 1. knjiga

Adi Smolar, ilustracije Božo Kos

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Zbirko kratkih, zelo prikupnih zgodbic o Pujsi in Andreju Migcu je napisal Adi Smolar. Pujsa ni človek, čeprav ji ne manjka dosti, da bi to res bila. Pujsa je morski prašiček in tako kot ljudje, ima tudi ona telo in glavico in očke, ušesa, nosek in usta, v ustih majhen in živahen jeziček in zobke, s katerimi nenehno kaj grizlja ali gloda. Namesto rok in nog ima štiri tačke z majhnimi prstki, na prstkih pa nežne dolge krempeljčke, ki bi si jih lahko lepo nalakirala, če bi hotela biti dama, in seveda, če bi bilo med morskimi prašički to v navadi. Ima tudi ritko in luknjico, skozi katero lula. Po luknjici vemo, da Pujsa ni fantek, ampak punca. Po vsem telesu je prekrita s kratkimi dlačicami, ki so so desni strani glavice rjave, po levi črne, po hrbtu, po levem boku in trebuščku bele, po desnem boku pa spet črne. Je prav simpatično lisasta in bi ji bilo lahko ime tudi Liska ali Pikica ali Šekica ali kaj podobnega. No, ime ji je Pujsa in to ime ji je tudi najbolj všeč, ker je pač njeno in ga je navajena. Priimka sicer nima, ker pa živi pri Andreju, ki se piše Migec, bi lahko mirno dejali, da sta njeno ime in priimek Pujsa Migec.

Založba Literarni val, 2013
Trda vezava, 39 strani
Mere: 21,5 x 15 cm
ISBN: 978-961-93292-5-2
 

 

v košarico
Namesto: 16,85 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 6,00 €

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 6,00 €

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 6,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.