Mali detektiv in skrivnostne sanje

Ankica Lepša

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Mali detektiv Atikus in družba njegovih prijateljev, ki mu pomagajo pri reševanju zapletenih primerov goljufij, se tokrat spoprime z županom. Župan je bister falot, ki ima povsod nameščene kamere, da vidi vse, kar se dogaja v mestu, pod zemljo pa ima skrivni laboratorij, kjer ustvarja skrivnostne naprave, s katerim vpliva na vedenje in čustvovanje soljudi. Pri tem je zelo uspešen. Na srečo ima šibko točko - neumnega pomočnika, ki županovih ukazov ne izpelje prav. Zato pride do prave komedije zmešnjav, v kateri se fantje in dekleta zaljubljajo v napačnega. Vpletena je celo županova žena, ki... Napeta in zabavna otroška kriminalka bo všeč starejšim otrokom.

Založnik o knjigi:
Mali detektiv skuša pomagati prijateljema, ki sta zaradi spora s starši pobegnila od doma. Pri tem odkrije, da župan in ugledni profesor sosednjega mesta, kamor se je par zatekel, po dolgem in počez krši zakone. Do prebivalcev svojega mesta se vede, kot da so poskusni zajčki v njegovi raziskavi. Bo Atikusu uspelo razkrinkati nepridiprava, ki se je spravil tudi na njegova prijatelja, ali se je tokrat lotil prevelike ribe?

Založba: Ved 2014
Mehka vezava, 128 strani
Mere: 14,5 x 21 cm
ISBN / EAN: 978-961-6932-44-8
 

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Lipko in svetovni prvaki

Knjiga je še nerabljena! Rok ima nenavadnega prijatelja - Lipka, drevesce, ki je tako kot on sam, navdušeno nad košarko. V prvi knjigi o Lipku izvemo, kako je Roka predstavil košarkarski ekipi Listavcev in Iglavcev, v tej knjigi pa, kako se Rok in Lipko odpravita z ekipo Listavcev na veliko tekmo, na vsedrevesno svetovno prvenstvo v košarki.

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.