Neresnično!

Paul Jennings

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Zbirko kratkih zgodb z naslovom Neresnično! sestavljajo neznosno berljive, smešne in nore pripovedi o okostnjaku v straniščni lopi, pudingu iz kravjekov, čudežnih spodnjicah, šminki, ki privabi vsak poljub, ki ga želiš, kolosalnem lepilu, svetilniškem bluesu, brihtoledu (sladoledu za pametnjakoviče) in leteči zapestni skrinjici, ki jih z navdušenjem berejo tako otroci kot odrasli. Vsaka izmed osmih norih zgodb vsebuje neverjeten preobrat, nekatere so grozo in gnus vzbujajoče, druge pa preprosto zabavne. Zbirka Neresnično! vas zagotovo ne bo pustila hladnih, med prebiranjem boste vzdihovali: »Oh, saj to ni res!« in se ne boste prenehali krohotati. Avtor je mojster preprostega jezika in navdušujočih zapletov, ki ne dovoljujejo, da bi knjigo izpustili iz rok. Sam pravi: »Največji greh pri pisanju je, če si dolgočasen.« In Paul Jennings to vsekakor ni.

Založba Miš, 2004
Trda vezava, 131 strani
Mere: 20,5 x 14 cm
ISBN: 961-6506-30-7
 

 

v košarico
Namesto: 17,78 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 6,00 €

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.