Igrajmo se s Kukujem - V mestu, zabavne naloge

Nataša Bucik, ilustratoracije Ana Zavadlav

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena!
Ana, Kuku, Martin, Mimi in Titi vabijo otroke k opazovanju, raziskovanju in spoznavanju sveta okrog nas. Privlačne in raznolike igrarije omogočajo igrivo in zabavno učenje. Razvijajo otrokovo pozornost, sposobnost natančnega opazovanja in iskanja podrobnosti, primerjanja in razlikovanja. Spodbujajo ga pri spoznavanju črk in novih besed ter pripovedovanju, kar je pomembno za njegov jezikovni razvoj. Spodbudne in zabavne so za predšolske otroke in šolarje začetnike.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pri založbi MK so izšli trije zvezki zabavnih nalog za otroke pred vstopom v šolo in v prvih razredih osnovne šole. Otroci v družbi Ane in Martina ter kužka Kukuja, muce Mimi in miške Titi opazujejo, povezujejo, berejo velike tiskane črke, razvozlavajo labirinte, primerjajo, razlikujejo, opazujejo... in ob tem še spoznavajo svet, ki jih obdaja. Naloge je zasnovala Nataša Bucik, razvojna psihologinja. Odlične ilustracije Ane Zavadlav pa so bogate s podrobnostmi, kar otroku pomaga uriti natančno opazovanje in pozorno ter osredotočeno iskanje podrobnosti.

Založba Mladinska knjiga, 2014
Mehka vezava, 32 strani
Mere: 28 x 20,5 cm
ISBN: 9789610123545
 

 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 8,00 €

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zverinice iz Rezije, CD za otroke

Slovenske ljudske pripovedke pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polde Bibič, Duša počkaj, Boris Kralj, Iva Zupančič, Boris Cavazza, Jožica Avbelj, Jože Mraz, Tone Gogala, Brane Miklavc, Milenca Janežič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.