Peter Zajec – Peter reši Orehka

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Pri založbi MK so izdali zbirko prisrčnih slikanic, ki so nastale po delih Beatrix Potter in po novih risankah o Petru Zajcu. V njih nastopajo stari junaki knjig Beatrix Potter: Peter Zajec in njegova družina, Benjamin Zajko, stari čuk Erjavec, trapasti veveriček Orehek, lisjak gospod Lesjak..., in pa nova oseba, zajčica Lili Repič, Petrova prijateljica. Junaki slikanic in risanke imajo enake lastnosti kot v izvirni knjigi, njihove dogodivščine pa so povsem nove. Druščina neugnanih zajčjih mladičkov se zapleta v težave, a jih vedno reši. Na koncu vsake knjige je še naloga za malega bralca. Slikanice likovno podobo povzemajo po risanki.

Založnik o knjigi:
Pridruži se Petru Zajcu in njegovim prijateljem pri razburljivih dogodivščinah! Na koncu pa reši še nalogo in si prisluži spričevalo. V tej prigodi se nagajivi Orehek znajde v velikih težavah. Peter, Benjamin in Lili mu hitro priskočijo na pomoč!

Založba: Mladinska knjiga 2014
Trda vezava, 32 strani
Mere: 21 x 21 cm
ISBN / EAN: 9789610134275
 

v košarico
Namesto: 9,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €

Ne spreglejte

Snežna kraljica, CD za otroke

Čudovita pravljica H. C. Andersena, ki jo pripovedujejo priznani slovenski dramski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Veliki strašni volk

Knjiga je še nerabljena! Pravljica govori o volku, ki je pomagal ovčki in ji prinesel žogo, ki se ji je ujela med veje. Skušnjava je velika, ker volku že pošteno kruli v želodcu... To je volčja, toda nekoliko drugačna zgodba z lepim sporočilom.

v košarico
Namesto: 19,53 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.