Meso je problem! Argumenti za uživanje rastlinske hrane + 140 receptov

Tehtni argumenti za uživanje rastlinske hrane in 140 novih receptov Druge gasilske brigade
Rip Esselstyn

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Ljudje po vsem svetu se vedno bolj iskreno zanimajo za prehrano in ohranjanje zdravja. Zakaj? Zato, ker je rešitev tako enostavna. Rastline zdravijo. Rastline nahranijo. Rastline negujejo. V rastlinah je vse, kar potrebujete, da bi bili karseda zdravi in da bi živeli življenje, kakršno si zaslužite. Pridružite se mi pri revoluciji zdravega prehranjevanja z močjo rastlin! Ljudje množično odkrivajo zdravo prehranjevanje z rastlinskimi živili. Od februarja 2009, ko je izšla moja prva knjiga Jedilnik Druge gasilske brigade, se je položaj v resnici bistveno spremenil. Ljudje se prebujajo v zavedanje, da je pretekle paradigme konec. Rešitev ni v še eni tableti, operaciji, zdravniku ali v dodatnih zakonih. Verjeli ali ne, rešitev je tik pred našimi očmi. A do zdaj je nismo videli, ker se nam ni niti sanjalo, da je lahko tako enostavna. Ko boste prebrali naslednja poglavja, boste potem zlahka premagali in prekosili vse tiste, ki jih srečujete dan za dnem, in so zaljubljeni v meso, rastlin pa se bojijo."

Založba Planet, 2014
Mehka vezava, 335 strani
Mere: 15 x 23 cm
ISBN: 978-961-93393-4-3


 

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otrok

Knjiga je še nerabljena! Desmond Morris, mednarodno priznani zoolog in avtor številnih uspešnic, v knjigi opiše dramatični razvoj od spočetja do rojstva in razloži, kako so na prvi pogled nebogljeni dojenčki pravzaprav odlično opremljeni za preživetje. Ob nazornih anatomskih skicah in očarljivih fotografijah boste odkrili pogosto presenetljive duševne in telesne značilnosti dojenčkov in malčkov do 2. leta starosti.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kuhinja Mediterana

Knjiga je še nerabljena!  Od Grčije do Maroka, od Provanse do Sicilije, od Turčije do Španije – neskončno raznovrstnih različic sredozemske kuhinje je v vrhu gastronomije. Narekuje osnovne principe: sestavine, način priprave, začimbe. V knjigi je njeno bistvo prikazano skozi najbolj avtentične recepte in avtorjeve komentarje, v katerih mrgoli zgodovinskih dejstev, kulinaričnih namigov in zanimivosti.
 

v košarico
Namesto: 49,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Nosečnost od tedna do tedna - Koledar za bodoče starše

Knjiga je še nerabljena!  Nosečniški koledar od tedna do tedna natančno opisuje dogajanje v telesu nosečnice v posameznih tednih. Avtor je ugledni ginekolog, strokovnjak za perinatalno medicino, mag. Stanko Pušenjak, dr. med. Koledar je zato tudi priročnik, ki po tednih pregledno razlaga zdravstveno plat nosečnosti, toda hkrati na  topel in humoren način odgovarja na vsakdanja vprašanja in skrbi nosečih parov.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Zdrava nosečnost - Vodnik po dopolnilnem zdravljenju

Knjiga je še nerabljena!  Knjiga prinaša podatke o dopolnilnih načinih zdravljenja in klasični medicini in vam tako omogoča, da sami pripomorete k rojstvu zdravega otroka. Ugotovite, kako si lahko z navedenimi načini zdravljenja olajšate nosečnost in otrokovo rojstvo. Naturopatija, herbalizem, homeopatija, masaža, aromaterapija, akupunktura in akupresura, šiatsu, refleksologija, osteopatija in kiropraktika, Alexandrova tehnika, joga, meditacija, vizializacija, hipnoterapija, zdravljenje z barvami.

v košarico
Namesto: 15,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 7,50 €

Lovely Pregnancy 3, glasbeni CD

Sproščujoča in pomirjajoča glasba Raimonda Lapa je namenjena sproščanju nosečnice, prilagojena pa je tudi otroku v materinem telesu.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,90 €

100 najboljših prstolizov

Knjiga je še nerabljena!  To je zbirka poželjivih, slastnih in hranljivih prstolizov, ki so primerni tako za najmlajše otročke kot za malčke. Knjiga predstavlja 100 receptov za hitro in enostavno pripravo. Vključujejo okusne sveže sadne ledene lučke, ribje in surove zelenjavne palčke s pomako, piščančja bedrca, zavitke in kolačke - te slastne jedi ne uvajajo otročička samo v nove teksture in okuse, ampak poskrbijo za to, da se razvija v zdravega, zadovoljnega in srečnega otroka. Knjiga je bogato ilustrirana.

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čustveni vampirji - Kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izpijejo

Knjiga je še nerabljena! Saj jih poznate – vznemirljivi, vendar nezanesljivi ljubimci, skrbni partnerji, ki vas zaprejo v kletko svojega ljubosumja, pretirano dramatični prijatelji, ki uporabljajo čustva bolj učinkovito, kot teroristi kalašnikove, zahtevni starši, ki jim prav v ničemer ne morete ugoditi, manipulativni sodelavci in šefi z gigantskimi egi...

v košarico
Namesto: 24,60 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Čičke & čačke, Risanje za sprostitev, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena!  Pripravite svinčnik, papir in tanek flomaster - in že lahko začnete. Vzorce preprosto povečajte, spremenite ali razširite. Pri tem ima domišljija prosto pot. Pomembno je, da risanje motivov zen čičk in čačk sprosti in spodbudi ustvarjalni tok. Vsi, ki verjamete, da niste nadarjeni za risanje in da ste popolnoma brez ustvarjalnega talenta, lahko prek te metode sebe in vse druge prepričate v nasprotno.

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2020, 2021 in 2022.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Tek za začetnike

Knjiga je še nerabljena! Ne glede na to, zakaj bi začeli s programom teka, boste v tem priročniku prav gotovo našli odgovore na vaša vprašanja. Izvedeli boste, kako povečati moč in vzdržljivost, najti motivacijo in si postaviti realne cilje. Dobili boste nasvete, kako izbrati prave tekaške copate, pravilno jesti in se izogniti bolečinam v mišicah in poškodbam. Predvsem pa knjiga nudi program, ki vas korak za korakom vodi do tekaških dosežkov. Jedro knjige Tek za začetnike je osnovni trinajsttedenski program vadbe, ki je kombinacija hoje in teka in je na prvi pogled videti zelo preprosta, vendar zagotavlja pravo kondicijo predvsem začetnikom in manj vztrajnim, saj upošteva naše zmožnosti.

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 11,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.