Kuhamo in pečemo z babico

Readers Digest

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
V tej kuharici boste našli klasične jedi, po katerih diši iz kuhinj vseh babic sveta, kot je recimo ocvrti piščanec po dunajsko, pa tudi bolj ‘moderne‘ recepte, ki bodo razveselili mame, ki za svoj naraščaj hočejo samo najboljše in najbolj zdravo. Predvsem pa je to knjiga, s pomočjo katere boste svojega otroka, vnuka ali nečaka vpeljali v svet kuharske umetnosti, ga naučili izbiranja živil, pravilne priprave, pravil bontona pri jedi in še marsičesa. Vsaka predstavljena jed je opremljena s preglednimi navodili, v posebnem stolpcu so opisane naloge, ki jih zmorejo tudi otroci, za nameček pa so tukaj še odgovori na najrazličnejša vprašanja o izvoru jedi ali živila, recimo, s katere celine prihaja puran ali kako nastanejo ribje palčke ... Babice in dedki bodo s to knjigo končno dobili pravega zaveznika v kuhinji, starši pa se bodo z njeno pomočjo naučili zanimivih dejstev in trikov, kako otrokom približati kuhanje kot avanturo.


Založba MK, 2015
Trda vezava, 288 strani
Mere: 28,5 x 22 cm
ISBN: 9789610130093

 

v košarico
Namesto: 39,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Moja nona pripoveduje - Kraške pripovedke

Moja nona je bila na Krasu zelo znana. Pravzaprav ni bila znana zato, ker je bila moja nona, temveč zato, ker je bila županova žena. Ves goriški Kras je imenoval mojega nonota samo z vzdevkom "nunc župan". Kaj pa mislite! To je bila velika čast, da so ga celih petindvajset let zaporedoma volili za župana. Imeli so ga tudi drugače radi. Botroval je našim otrokom. Skoraj vsaka hiša je imela po enega Lojzka, Francka, Pepka...

v košarico
Namesto: 26,04 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 13,00 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Slonček

Ljubki slonček iz mehkega, pralnega pliša dojenčku dela družbo v vozičku in mu pomaga zaspati v posteljici.

v košarico
Namesto: 8,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Stevija: čudežno sladilo

Knjiga je še nerabljena! Stevija je naravno sladilo brez kalorij. Ker ne zvišuje ravni krvnega sladkorja, je primerna za ljudi s prekomerno težo, za hiperaktivne otroke, za sladkorne bolnike tipa 1 in tipa 2. Uporabljamo jo pri pripravi jedi, tudi za vkuhavanje.

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.