Bolezen je zdravilo - Uvod v življenjsko medicino in življenjsko zdravljenje

Peter Wilberg

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
V slovenski miselni prostor vstopa najmlajša stvaritev iz bogatega opusa Petra Wilberga, filozofa, psihologa, pisca, a najprej in predvsem, raziskovalca človeških podtalnic in prepišnih grebenov. Čas za branje in premislek ob tem prelomnem delu ne bi mogel biti bolj zrel. Smo pred vrati sezone "gripe in prehladov", in v dobi, ko sta človekova zdravje in bolezen bolj kot kdaj koli prej podvržena patologiji protiživljenjsko organizirane družbe. Zaradi zabrisanih meja med tehnološkim napredkom, interesi finančnih novotvorb, dostojanstvom živih bitij in strahom pred smrtjo, ki se prepletajo znotraj medicinske prakse, ta še nikoli v zgodovini ni tako zelo potrebovala filozofije.
Avtorjevo izurjeno oko mojstrsko preprosto odstira predsodke in razkriva zamolčane predpostavke, ki jih tudi v navidezno objektivni medicini srečamo na vsakem koraku. Zato Bolezen je zdravilo ni zgolj filozofska kritika medicinske tehnokracije, temveč manifest nove, humanistične medicine in življenjskega zdravljenja.

Založba Sanje, 2014
Poltrda vezava, 335 strani
Mere: 24 x15,5 cm
ISBN: 978-961-274-312-3

 

v košarico
Namesto: 21,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Meso je problem! Argumenti za uživanje rastlinske hrane + 140 receptov

Knjiga je še nerabljena! V rastlinah je vse, kar potrebujete, da bi bili karseda zdravi in da bi živeli življenje, kakršno si zaslužite. Pridružite se mi pri revoluciji zdravega prehranjevanja z močjo rastlin!

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 22,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.