Oblikovanje s papirjem, ustvarjalni priročnik - Origami, kolaž, kaširanje, papirmaše in druge tehnike

Ayako Brodek

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Origami, postavljanke, papirnate skulputure, knjigoveštvo, zvijanje trakov, tkanje, rezanje papirja, kolaž, kaširanje, papirmaše, izdelava papirja.Popoln vodič skozi izbrane tehnike oblikovanja papirja - od edinstveno teksturiranega ročno izdelanega papirja do zamotano zgibanega origamija in umetnin iz izrezanega papirja.Obširen izbor tehnik z izdelki umetnikov z vsega sveta - jasnim navodilom so dodane fotografije in shematski prikazi postopkov po korakih.Projekti, ki vas bodo navdihnili in vas spodbudili k uresničevanju zamisli.

Založba Tehniška založba Slovenije, 2013
Poltrda vezava, 160 strani
Mere: 22,5 cm x 22,5 cm
ISBN: 978-961-251-349-8
 

v košarico
Namesto: 24,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

101 čudoviti izdelek, ki ga omogoča digitalna kamera

Knjiga je še nerabljena!  Domiselna, zabavna in presenetljiva knjiga, ki bo zagotovo navdihnila vsakega lastnika digitalne kamere. Naredite boljše fotografije, spoznajte različne načine tiskanja, prikazovanja in razpošiljanja fotografij, naučite se preproste, a učinkovite tehnike za obdelavo fotografij ter ustvarite umetniške slike ali pa uporabite kamero kot skener, spletno kamero ali celo kot beležnico.

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Z igro do učenja, Priročnik za učitelje, pedagoške delavce in starše za uspešno delo s slepimi in slabovidnimi otroci, vključenimi v predšolske in šolske ustanove

Knjiga je še nerabljena! Pri predšolskih slepih in slabovidnih otrocih se načela enakih možnosti lahko izvajajo le ob pogoju, da tem otrokom nudimo ustrezno strokovno pomoč že v letih zgodnjega otroštva. V razumljivem slogu se avtor spretno ukvarja z osveščanjem spoznavanjem, sprejemanjem in praktičnim pristopanjem predvsem tam, kjer se v vzgoji in didaktiki kažejo razlike pri slepih in slabovidnih otrocih.

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ustvarjamo s filcem, Mokro filcanje - Suho filcanje - Šivanje s filcem

Knjiga je še nerabljena! Ustvarjalni priročnik po korakih razloži osnove mokrega filcanja, filcanja z iglo in šivanja s filcem. Nato ponudi 38 predlogov za izredno lepe izdelke – uporabne in okrasne predmete.

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ustvarjajmo z otroki, ustvarjalna knjiga + vzorčne pole za motive

Knjiga je še nerabljena! V priročniku so predstavljene ideje za različne priložnosti: praznične dni, otroška praznovanja, obdarovanja, okrasitev otroških sob in popestritev počitniških dni. Številne tehnike s podrobno opisano razlago po korakih so opremljene z barvnimi fotografijami. Priložene so vzorčne pole z motivi za pomoč pri risanju.

v košarico
Namesto: 7,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 6,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.