Čarodeji, Duhovi

Rhiannon Lassiter

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
V poznem enaindvajsetem stoletju so genetski poskusi pripeljali do mutacij med prebivalstvom ter stvaritve nove vrste ljudi, poznane pod imenom čarodeji. Zaradi svoje strah vzbujajoče sposobnosti povezovanja s tehnologijo so bili proglašeni za grožnjo mednarodni varnosti in vlade povsod po svetu so uzakonile njihovo iztrebljanje.Toda vlada Evropske federacije, najbolj tiranski in zatiralski režim na svetu, je v tajnosti odobrila nezakonit laboratorij, posvečen raziskavam, s katerim bi mogli nevarne zmožnosti čarodejev uporabiti ali vsaj razumeti...

Sorodne knjige

Založba Karantanija, 2002
Trda vezava, 209 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 961-226-482-1
Cena: 6,79 €

v košarico
Namesto: 0,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ljubezenska zgodba, roman

Knjiga je še nerabljena! Oliver in Jenny se spoznata na univerzi, socialna razlika med njima pa je (pre)velika, saj Oliver prihaja iz bogate in vplivne družine, Jenny pa je hči italijanskega priseljenca. Kljub oviram se poročita, njuno življenje pa ni lahko, saj ju mora Oliver preživljati s poučevanjem. Ko naposled dobi dobro plačano delo, se odločita za otroka, a srečno ljubezen prekine zla usoda. Ljubljena Jenny zboli za levkemijo...

v košarico
Namesto: 7,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Čarobnica

Knjiga je še nerabljena! V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. Pred vami je vznemirljiva zgodba o Maitreyi, mladem duhovniku, ki sreča skrivnostno dekle z imenom Čarobnica. V igri zapeljevanja in čarovnije se njegovo življenje znajde na preizkušnji. V neobičajnih okoliščinah, ki jih ni moč nadzirati, Maitreya spozna vrednost užitka, ustvarjanja in seksualnosti. Primoran je spremeniti svoja načela in sprejeti znanja, ki bi jih do nedavnega brez razmišljanja zavrgel.

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Dediščina izgube

Knjiga je še nerabljena! Revolucija, ljubezen, veselje in žalost so v Dediščini izgube mojstrsko prepleteni; nasprotje med razvitim in tretjim svetom je v ozadju življenjske usode različnih karakterjev še bolj kričeče; bolečina izgnanstva je prikazana občuteno; izkušnja postkolonialne družbe sodobnega časa pa daje romanu veliko družbeno ozadje. Knjiga je prejela Bookerjevo nagrado.

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,50 €

Ti izdam skrivnost? Potem pa pridi malo bližje

Knjiga je še nerabljena! Vicky Harper ni vsak dan mlajša. Še vedno je brezupno samska in soočiti se mora z bolečim dejstvom, da je nazadnje imela razmerje s to izredno izmikajočo se vrsto, spodobnim samskim moškim, veliko prej, preden je predstava Fantom iz opere prišla na Broadway. Ko odkrije starodavno knjigo, ki pravi, da lahko od stvarstva dobiš vse, kar si želiš, … in da moraš za to le prositi, se odloči, da bo resnico preizkusila. Kaj pa ji sicer še ostane?

v košarico
Namesto: 31,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,50 €

Temna sila, roman

Knjiga je še nerabljena! Vasja je družinsko in vzgojno ogrožen, umsko zavrt mladenič. Zatopljen je v samoto, okolju odmaknjeno zatočišče, trpno prenaša vse muke v platonični ljubezni. V manj prištevnem stanju vidi rešitev svoje duhovne in moralne stiske. Odloči se umoriti dekle, ki razvnema njegovo nehoteno domišljijo...

v košarico
Namesto: 0,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.