Sladice – torte, pite in drobno pecivo

Annalisa Strada

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Ob tej knjigi opremljeni s čudovitimi slikami in več 100 recepti, primernimi za vsak letni čas, se boste z veseljem posvečali umetnosti slaščičarstva.

Poglavja:
- Osnovne oblike testa in nadevov
- Pite
- Sladice na žlico, hladne sladice in sladoledi
- Piškoti in drobno pecivo


Založba MK, 2004
Trda vezava, 220 strani
Mere: 21 x 26 cm
ISBN: 978-88611169026
 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Kuhinja Mediterana

Knjiga je še nerabljena!  Od Grčije do Maroka, od Provanse do Sicilije, od Turčije do Španije – neskončno raznovrstnih različic sredozemske kuhinje je v vrhu gastronomije. Narekuje osnovne principe: sestavine, način priprave, začimbe. V knjigi je njeno bistvo prikazano skozi najbolj avtentične recepte in avtorjeve komentarje, v katerih mrgoli zgodovinskih dejstev, kulinaričnih namigov in zanimivosti.
 

v košarico
Namesto: 49,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

100 najboljših prstolizov

Knjiga je še nerabljena!  To je zbirka poželjivih, slastnih in hranljivih prstolizov, ki so primerni tako za najmlajše otročke kot za malčke. Knjiga predstavlja 100 receptov za hitro in enostavno pripravo. Vključujejo okusne sveže sadne ledene lučke, ribje in surove zelenjavne palčke s pomako, piščančja bedrca, zavitke in kolačke - te slastne jedi ne uvajajo otročička samo v nove teksture in okuse, ampak poskrbijo za to, da se razvija v zdravega, zadovoljnega in srečnega otroka. Knjiga je bogato ilustrirana.

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.