Reč' torta!

Rada Kos, Špela Kuhar

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Zamisel je nastala na otroški zabavi, ko smo se sladkali z novo čokoladno torto in so se otroci prerekali, katero marcipanovo zverino bodo pojedli... Ni pomembno, če ima torta napake. Tudi najine niso brezhibne. Želiva vas vzpodbuditi in vam pokazati, kako preprosto je narediti slastno in prikupno torto. Pri izdelavi in krašenju lahko sodelujejo prav vsi družinski člani, s čimer bo praznovanje še bolj veselo. Recepti v knjigi so izbrani družinski recepti, nekatere pa sva iznašli sami in jih preizkusili v zadnjih letih. Torte so vse sorte. Čokoladne, skutne, sadne, smetanove, kokosove ..., za izkušene, manj izkušene in tiste, ki jim peka ne leži.

Samozaložba, 2005
Poltrda vezava, 66 strani
Mere: 20 x 21 cm
ISBN: 961-236-965-8

v košarico
Namesto: 15,44 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Otrok

Knjiga je še nerabljena! Desmond Morris, mednarodno priznani zoolog in avtor številnih uspešnic, v knjigi opiše dramatični razvoj od spočetja do rojstva in razloži, kako so na prvi pogled nebogljeni dojenčki pravzaprav odlično opremljeni za preživetje. Ob nazornih anatomskih skicah in očarljivih fotografijah boste odkrili pogosto presenetljive duševne in telesne značilnosti dojenčkov in malčkov do 2. leta starosti.

v košarico
Namesto: 20,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,50 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Kuhamo in pečemo z babico

Knjiga je še nerabljena! V tej kuharici boste našli klasične jedi, po katerih diši iz kuhinj vseh babic sveta, pa tudi bolj ‘moderne‘ zdrave recepte. Naučite otroka, vnuka ali nečaka vpeljali v svet kuharske umetnosti.

v košarico
Namesto: 39,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Kuharica za mlade

Knjiga je še nerabljena! Inovativni recepti in zlata vredni nasveti bodo mlade in sramežljive kuharje uvedli v svet kuhanja in gospodinjstva. Poleg nasvetov vsebuje še več kot 150 nazornih, preprostih in inovativnih receptov ter številne fotografije jedi in postopkov priprav.

v košarico
Namesto: 29,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Sladice – torte, pite in drobno pecivo

Knjiga je še nerabljena! Ob tej knjigi opremljeni s čudovitimi slikami in več 100 recepti, primernimi za vsak letni čas, se boste z veseljem posvečali umetnosti slaščičarstva. Poglavja: Osnovne oblike testa in nadevov, Pite, Sladice na žlico, hladne sladice in sladoledi, Piškoti in drobno pecivo.

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Kuhajmo za družino

Knjiga je še nerabljena! Radi jeste zdravo in dobro? Ne veste, kaj bi pripravili otrokovim prijateljem, ko bodo prišli na rojstni dan? Se ko pripravljate večerje za prijatelje, preveč ponavljate?... Ponujamo vam 365 zamisli za pripravo preprostih in okusnih jedi.

v košarico
Namesto: 27,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 17,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.