Projekt otrok

Graeme Simsion

O knjigi:
Knjiga je še nerabljena! Že poznate Rosie in Dona? Po zapletih v Projektu Rosie sta zdaj srečno poročena že deset mesecev in deset dni. Opustila sta Donov standardizirani sistem obrokov in se zedinila, da pride seks v poštev, tudi kadar ni napisan na urniku. Življenje ne bi moglo biti lepše, dokler Rosie ne oznani, da je noseča, kar pa ni bilo v Donovem načrtu. Zmedeni avtist se na novico skuša odzvati v skladu s tradicionalnim protokolom in poišče nasvet pri vseh svojih šestih prijateljih, terapevtki in celo na spletu. Rezultat? Pričakovano neugoden. Zdaj mu grozijo kazenska ovadba, izgon iz države in izguba strokovnega ugleda. Toda najhuje je, da bo morda za vedno izgubil tudi Rosie.

Založba Mladinska knjiga, 2015
Trda vezava, 424 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 9789610137238
 

v košarico
Namesto: 32,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Velika kuharica za nosečnice, dojenčke in malčke

Knjiga je še nerabljena! Knjiga prinaša sodobna spoznanja o prehrani, več kot 220 receptov za kakovostne in okusne jedi ter praktične nasvete za mamice in otroke. Začenja se že v nosečnosti z nasveti za žensko, nato bralca vodi po pravilni prehrani otroka od dojenja do prve žličke. Sledijo recepti za načrtovanje skupnih družinskih kosil. Staršem bodo v dragoceno pomoč tudi poglavja o higieni, boleznih, alergijah in preobčutljivosti za hrano.

v košarico
Namesto: 29,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 19,00 €

Očetovanje in otroštvo

Knjiga je še nerabljena! Kakšno bo očetovstvo v nadaljevanju 21. stoletja? Ali se bodo očetje v glavnem posvetili vlogi hranilca družine in večino svojega časa preživljali na svojem delovnem mestu ali bodo bližje idealizirani podobi »novega očeta«, ki previja, hrani in ljubkuje svoje otroke? Ali bodo po razvezi zakonske zveze izključeni iz življenja svojih otrok? Ali se bodo še naprej in vse ostreje borili za skrbništvo? Bodo torej moški vse bolj ali vse manj vpleteni v družinsko življenje?

v košarico
Namesto: 8,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 4,00 €

Lovely Pregnancy 1 – Raymond Lap, glasbeni CD

Lovely Pregnancy vam ponuja možnost, da s poslušanjem glasbe pozitivno vplivate na razvoj in dobro počutje otroka, ki ga nosite. Glasba ustvarja umirjeno vzdušje za bodoče mamice.

v košarico
Namesto: 16,80 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,50 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.