Ni mi dolgčas! Ustvarjam z barvami, ustvarjalna knjiga

Miri Flower

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Super priročnik je poln zamisli za noro ustvarjanje z barvami. Super priročnik je poln zamisli za noro ustvarjanje z barvami. Tu najdeš predloge, kaj slikati, opise različnih učinkov, nasvete, kako namešati domačo barvo, kako tiskati s predmeti iz gospodinjstva, z dlanmi in stopali. Ko na deževni dan obtičiš doma ali ko te obiščejo prijatelji, lahko med 70 ilustriranimi projekti najdeš cel kup takih, ki ti bodo zelo všeč. Dolgčas … Kaj je že to?

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Ko otrok riše in barva, je videti popolnoma prevzet, potopljen v drugačen svet, umirjen in hkrati dejaven. Ustvarjanje je zanj dragoceno, zato ga je koristno spodbujati in razširiti z novimi izkušnjami. Ta ustvarjalni priročnik je namenjen odraslim – staršem, starim staršem, vzgojiteljem, učiteljem... ki iščejo zamisli, kako razširiti otrokovo igrivo ustvarjanje, ga seznaniti z različnimi ustvarjalnimi tehnikami in ga spodbuditi, da še sam razišče nove možnosti. Razdeljen je na šest poglavij, v katerih spozna različne učinke slikanja, na primer, slikanja s soljo, z elastiko, z odtiskovanjem različnih naravnih in umetnih materialov, s pomočjo dežja, s peno za britje, z avtomobilčki, z ledom, s krtačo za lase... na različne podlage, kot so kavni filter, postaran papir, steklo, skodelica... Prikaže vabljive tehnike, kot so praskanje, odtiskovanje, risanje s prsti, dlanmi in celo stopali. Vmes pa so seveda tudi predlogi, kakšne izdelke bi lahko otrok ustvaril.

Založba MK, 2016
Broširana vezava, 128 strani
Mere: 20 x 14 cm
ISBN: 9789610139201

 

v košarico
Namesto: 14,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Sneguljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o Sneguljčici pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Maja Končan, Boris Ostan, Iva Zupančič, Minca Jeraj, Janez Albreht, Dare Valič, Aleš Valič, Andrej Nahtigal, Jože Mraz, Zvone Hribar...

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.