Srebrne sence, 5. knjiga zbirke Krvne vezi

Richelle Mead

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Nekdo mora varovati človeštvo pred vampirji… in vampirje pred ljudmi. Potem ko alkimisti Sydney zaprejo v ječo, ljubimca obupano poskušata ohraniti zdravo pamet in najti pot drug do drugega. A najprej morata preživeti. Sydney poskuša kljub mučenju ohraniti spomin na vse, kar ji pomeni največ, Adrian pa se mora postaviti po robu tistim, ki ga prepričujejo, da je Sydney izgubljen primer… Osupljivo nadaljevanje serije avtorice priljubljene Vampirske akademije.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
V peti knjigi se prepletata dve pripovedi. V prvi sledimo Sydneyjinim nečloveškim naporom, da bi vzdržala alkemistično »prevzgojo«, ki je v resnici mučenje, ki ima za cilj pranje možganov. Hočejo, da bi pozabila Adriana. V drugi pripovedi prisluhnemo Adrianu, ki je ostal na akademiji, a ne študira, ker se kar naprej opija. Upa, da bo v omami našel duhovni stik s Sydney. Če bi mu uspelo, bi lahko ugotovil, kam so jo zaprli in kako bi jo lahko rešil. Toda njegovi prijatelji vedo, da je opijanje slepa ulica. Veliko tvegajo, ko vzamejo reševanje Adriana in Sydney v svoje roke... Napeta, srhljiva zgodba ima srečen (skoraj) konec, vmes pa nekaj res presenetljivih obratov.

Založba MK, 2016
Trda vezava, 390 strani
Mere: 21 x 15 cm
ISBN: 978-961-01-4015-3
 

v košarico
Namesto: 32,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 23,00 €

Ne spreglejte

Projekt otrok

Knjiga je še nerabljena! Že poznate Rosie in Dona? Po zapletih v Projektu Rosie sta zdaj srečno poročena že deset mesecev in deset dni. Življenje ne bi moglo biti lepše, dokler Rosie ne oznani, da je noseča, kar pa ni bilo v Donovem načrtu. Zmedeni avtist se na novico skuša odzvati v skladu s tradicionalnim protokolom in poišče nasvet pri vseh svojih šestih prijateljih, terapevtki in celo na spletu. 

v košarico
Namesto: 32,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Kaj je družina?

Knjiga je še nerabljena! Knjiga je filozofski traktat, ki ga sestavlja pet esejev, v katerih francoski filozof Fabrice Hadjadj razmišlja o tem, kaj je pravzaprav družina. Esejih so nastali kot podlaga za njegova predavanja in so zato samostojne, zaključene celote, v katerih na družino gleda z različnih očišč. Avtor je prepričan zagovornik družine, knjiga pa v prvi vrsti bralca spodbudi k lastnemu razmisleku o družini. 

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Posebne izdaje Nosečnost

Revije Nosečnost so za nosečnice in bodoče mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Nosečnost iz let 2018, 2019 in 2020.
 

v košarico
Cena: 4,00 €

Posebne izdaje Novorojenček

Revije Novorojenček so za mlade starše vedno aktualne. Naročite lahko posebne izdaje Novorojenček iz let 2018, 2019 in 2020.
 

v košarico
Cena: 4,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.