Poslikave obraza

Karen Harvey

Knjiga je še nerabljena!

Založnik o knjigi:
Zabavni motivi za najrazličnejše priložnosti! V knjigi najdete poslikave, ki so zelo priljubljene med otroki. Izbirate lahko med 30 različnimi motivi: od divjih živali, princes do zombijev in čarovnic. Pri vsakem motivu je v okvirčku opisano, katere barve, čopiče in gobice je treba uporabiti ter kako zahtevna je poslikava. Navodila so preprosta in nazorna, prav tako fotografije. Knjiga je namenjena deklicam in dečkom, ideje pa so primerne za najrazličnejše zabave, nastope in druge podobne priložnosti.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Poslikave obraza so zabavne, saj se z njimi otrok hitro spremeni v čisto drugačno »bitje«: v ognjenega zmaja, tigra, dinozavra, netopirja, metulja, mavrično vilo, prelepo snežno kraljico, žirafo, pošast, strašnega zombija, hudobno čarovnico, prisrčnega božičnega jelenčka... Primerne so za otroške zabave, ustvarjalne ure in različne praznične priložnosti. Knjiga predlaga 30 učinkovitih in zanimivih, toda razmeroma preprostih poslikav, ki jih lahko ustvarimo doma s pripomočki, ki jih ni težko najti. Nastajanje poslikave je prikazano po korakih in s preprostimi navodili, ob vsaki poslikavi pa sta tudi seznam potrebščin in ocena težavnosti. Karen Harvey, založba MK.

Založba MK, 2016
Trda vezava, 64 strani
Mere: 27,5 x 21,5 cm
ISBN: 978-961-01-3984-3

v košarico
Namesto: 16,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Božične pesmi, CD za otroke

Kaj bolj pričara božično vzdušje kot prav božične pesmi?  Na CD plošči so zbrane pesmi Želimo vam srečen božič, Jingle Bells, Sveta noč... in še mnogo drugih.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.