Slovensko- albanski slikovni slovar

Slovensko- albanski slikovni slovar
Barbara Majcenovič Kline, ilustracije Ajda Erznožnik, prevod Selda Sukaj

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Poleg slovensko-nemškega in slovensko-angleškega slikovnega slovarja je založba Skrivnost izdala še albansko verzijo (prevod Selda Sukaj). Privlačen slovar za otroke je zastavljen večstopenjsko. Na prvi stopnji se otroci učijo posameznih besed s pomočjo prikupnih ilustracij (Ajda Erznožnik). Na naslednji stopnji besede uporabijo v preprostih stavkih, na tretji, najzahtevnejši stopnji, pa vadijo branje v tujem jeziku, vstavljanje novih besed v stavke in nato še govor - prevajanje in izreko stavkov. Poglavja združujejo 17 sklopov: družina, dom, mesto, šola, pri zdravniku, na tržnici, na kmetiji, v živalskem vrtu, letni časi, ura, nasprotja... Na koncu sta kazalo besedišča in fonetična abeceda.

Založba Skrivnost, 2016
Trda vezava, 75 strani
Mere: 28,5 x 24 cm
ISBN: 978-961-6936-54-5

v košarico
Namesto: 21,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.