Veliko malo prstno gledališče

Igor Cvetko

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Prsti so prvi izraz otrokove osebnosti. Z njimi otrok najprej ulovi zrak, zavestni gib pride kasneje. S prsti se začne igrati... Prsti so prvi izraz otrokove osebnosti. Z njimi otrok najprej ulovi zrak, zavestni gib pride kasneje. S prsti se začne igrati...
Že takrat, ko je njegova glava še težka, noge pa ga še ne ubogajo. S prsti otrok začne raziskovati svet.  Svet, v katerem se je znašel, ko je zapustil mamin trebuh. S prsti začne prepoznavati svoje telo: tukaj so roke, noge, pa trebušček in usta. Prsti so tisto, s čemer otrok najprej vstopi v pravi, resnični svet.
Otroci pozabljajo na svoje prste. Ko se otrok dotakne igračke, ne pomisli, da to zanj počnejo prsti. Tako, kot ne misliš na svoje telo, ko si mlad in te nič ne boli, ne misliš tudi ti na svoje prste. Telo in prsti so isto kot ti. Tako očitno mora biti. A če imaš srečo, morda kdaj srečaš kakšnega čarovnika. Eden od njih je Igor Cvetko, avtor knjige Veliko malo prstno gledališče. In ta ti bo zaklical: "Hej! Spomni se prstov! Prsti so tvoji prijatelji in z njimi lahko počneš različne stvari. A pazi! Imajo tudi čarobno moč, da te odpeljejo v deželo čudes. V krasno deželo, ki jo lahko ustvariš z lastnimi prsti. Gledališče. Poskusi in uživaj v njej, moj mali prijatelj!" prof. dr. Henryk Jurkowski, akademik

Založba Didakta, 2010
Trda vezava, 68 strani
Mere: 26,5 x 20,5 cm
ISBN: 978-961-261-193-4

 

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Velika skrivnost

Sedem kratkih zgodb o deklici Natki in njenih prijateljih. Primerne so že za najmlajše otroke.

v košarico
Cena: 10,80 €

Zgodbe iz predpasnika

Hudomušne in poučne zgodbe iz babičinega predpasnika, ki jim zlahka sledijo tudi najmlajši otroci.

v košarico
Cena: 10,80 €

Kam greš, Pika?

Kratke zgodbe s sličicami. Zelo primerna tudi za predšolske otroke, ki bodo ob njej spoznavali prve črke.

v košarico
Cena: 10,80 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.