Ustvarjalne dogodivščine s papirjem, štampiljkami in šablonami

Tina Zlobec Baša, Vladislava Šerbinek

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Pričujoča knjiga je pripravljena tako, da vam pokaže, kako enostavno je ustvariti ljubke papirnate izdelke, in vas s tem navdihne, da si večkrat privoščite čas zase. V njej boste našli nasvete, dodatne ideje, različne postavitve in še kaj, kar bo urilo vaše možgane in vam vedno znova ponudilo kakšno dodatno idejo.
Poleg tega je knjiga sestavljena tako, da so v njej izdelki za tiste, ki se šele spoznavate s tovrstnim ustvarjanjem, kakor tudi bolj zahtevni projekti za tiste že bolj izurjene. Gre za priročnik dveh slovenskih avtoric Tine Zlobec Baša (Najlepši par) in Vladislave Šerbinek (Ustvarjalna skrinja).
„Je knjiga za tiste, ki radi ustvarjajo s pomočjo rezalne naprave in rezalnih šablon in pa štampiljk,“ smo izvedeli od Tine Zlobec Baša, ki je za nas na kratko opisala vsebino.
„V knjigi sva se sprehodili skozi glavne dogodke, ob katerih najraje ustvarjamo, in pri tem izdelali različne izdelke – od voščilnic (teh je večina) do okraskov za dom in drobnih pozornosti za obdarovanje.“ Torej gre za knjigo, ki vam bo z idejami na več kot sto straneh v tem prazničnem obdobju prišla še kako prav! V navdih pri prazničnem ustvarjanju voščilnic pa so vam lahko tudi video nasveti Tine Zlobec Baša na YouTube kanalu Najlepši par.

Založba Mladika, 2016
Trda vezava, 116 strani
Mere: 26,5 x 21 cm
ISBN: 978-961-205-238-6

 

v košarico
Namesto: 24,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 6,00 €

Mojca Pokraculja in 15 otroških ljudskih pesmi, CD za otroke

Priljubljeni pravljici o Mojci Pokraculji v interpretaciji priznanih slovenskih dramskih igralcev je dodanih še 15 otroških ljudskih pesmi - od Na planincah in Šmentane muhe do Moj očka in Čukove ženitve...

v košarico
Cena: 6,00 €

Anja in Nik: Prvič v šoli

Glavna junaka Anja in Nik v sedmih prikupnih ilustriranih zgodbah spoznavata, kako je v šoli. Dobra ideja za darilo prvošolčkom!

v košarico
Cena: 12,90 €

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Družinski zdravstveni leksikon

Knjiga je zelo dobro ohranjena. Družinski zdravstveni leksikon je obsežna knjiga, polna koristnih podatkov in nasvetov, ki vam bodo pomagali ohraniti zdravje vaše družine. V knjigi boste našli tudi navodila, kako ukrepati v različnih primerih, ko se boste vendarle morali spopasti z boleznimi ali s poškodbami, ter vrsto napotkov, po katerih boste živeli bolj zdravo in sproščeno.

v košarico
Namesto: 30,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Veliko malo prstno gledališče

Knjiga je še nerabljena! Predlogi, kako za otroka in skupaj z njim ustvariti prstno gledališče. 

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Knjiga najlepših imen za novorojenčka

V mesecih pričakovanja gotovo mnogo premišljujete o tem, kakšno ime izbrati otroku. V knjigi "Najlepša imena" največji slovenski strokovnjak na tem področju Janez Keber razloži izvor in pomen več kot 650 imen. V knjigi so zbrana tako stara slovenska imena kot imena, ki so v modnem trendu, nazoren prikaz numerološkega izračuna, zakonske omejitve pri izbiri imena... Več kot zanimivo branje za vse bodoče starše!

v košarico
Cena: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.