13

Jana Bodnárová, ilustracije Daniela Olejníkova

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Zapletenost sodobnega sveta, speče skrivnosti odraslih, prilagajanje spremembam, vživljanje v kožo drugih, posluh za starejše, ki postanejo kot haiku pesniki, ljubezen do živali in še zmaji, ki prinašajo prepotrebno srečo in moč… Zbirka enajstih nežnih zgodb najstnikov pred vstopom v svet odraslosti, ko se nam svet približa v najintenzivnejših barvah in ga doživljamo z najširšo paleto čustev. 

Jana Bodnárová, ena osrednjih slovaških avtoric in udeleženka Vilenice 2016, o svojem ustvarjanju pravi, da ‘se rada spušča v prostore domišljije, intuicije, podzavesti in arhetipa nezavednega’. Zbirka zgodb 13 je namenjena mladim, ki se jim odpirajo nova obzorja v življenju, in njihovim staršem.
Daniela Olejníkova zajame z ilustracijami v štirih živih barvah pantone, polnimi simbolike, notranji svet najstnikov do popolnosti. Vsak uvod v poglavje pospremi portret glavnega lika z delčki zgodbe.

Založba Zala, 2017
Trda vezava, 99 strani
Mere: 19,5 x 13 cm
ISBN: 978-961-6994-18-7

 

v košarico
Namesto: 25,96 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.