Prihrani mi mesto

Sarah Weeks, Gita Varadarajan

Knjiga je še nerabljena!

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Roman prepleta zgodbi dveh sošolcev, ki se nenadoma znajdeta sta na robu razredne hierarhije. Joe zato, ker se je odselil njegovi najboljši prijatelj, ki je sprejemal njegovo drugačnost, Ravi pa zato, ker se je ravnokar priselil iz Indije. Prvi ima učne težave, a še zdaleč ni neumen, kot meni marsikdo v razredu. Drugi je izredno bister, a se ne more uveljaviti, ker govori in razmišlja drugače. Oba pa imata skupno težavo – loti se ju največji nasilnež v razredu. Knjiga spretno razvija zgodbo o grenko sladkih izkušnjah odraščanja, ki oba dečka notranje okrepijo in zbližajo v prijatelja.

Založba Skrivnost, 2017
Trda vezava, 200 strani
Mere: 21,5 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6936-77-4


 

v košarico
Namesto: 23,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Zlata ptica in druge slovenske pravljice, CD za otroke

Slovenske ljudske pravljice Zlata ptica, Pastirček, O povodnem možu in Palček pripovedujeta odlična dramska igralca Boris Ostan in Nataša Tič Ralijan.

v košarico
Cena: 8,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.