Povej mi vse o znanosti in izumih, knjiga z nalepkami

Isabelle Fougere

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Zakaj so v nekaterih vrstah sira luknje? Kakšna so bila prva kolesa? Kaj je bil predhodnik kotalk? Katera je največja puščava na svetu? Znate odgovoriti na katero izmed zgornjih vprašanj, ki vam jih verjetno zastavljajo vaši radovedneži? Če ne, nič hudega. Pomaga vam lahko knjiga Povej mi vse o znanosti in izumih, v kateri najdete več kot 200 vprašanj in odgovorov o velikih izumih in odkritjih, ki so vplivali na razvoj našega sveta. Knjiga je razdeljena na štiri poglavja: izumi, Zemlja, vesolje in vsakdanje življenje.
V vsakem poglavju so najpogostejša vprašanja iz posamezne teme ter kratki in razumljivi odgovori, ki so podprti z hudomušnimi ilustracijami.

Maja Črepinšek, Moj malček o knjigi:
Zelo prikupen otroški priročnik odgovarja na 200 vprašanj, kakršna zastavljajo otroci. Na primer, kaj je gejzir, kako nastanejo valovi, kdaj je nastalo vesolje, zakaj se potimo, kako nastane mavrica, zakaj so iznašli milo, od kdaj jemo čokolado, kdaj so izumili naramnice, kaj je ekvator... Odgovori so nekaj stavčni, a premišljeni in tehtni, z vsemi osnovnimi informacijami, vsakega pa spremlja tudi duhovita ilustracija. Vprašanja so razdeljena na štiri poglavja: izumi, Zemlja, vesolje in vsakdanje življenje. Otrok lahko knjigo bere, kjer se mu odpre po naključju, lahko pa tudi po vrsti. Branje bo zanimivo tudi odraslim!


Založba MK, 2017
Trda vezava, 112 strani
Mere: 18,5 x 21 cm
ISBN: 9789610144731
 

v košarico
Namesto: 24,94 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Šivilja in škarjice, Zakleti grad, Tinko Polovinko, CD za otroke

Pripovedi Dragotina Ketteja (Šivilja in škarjice), Frana Milčinskega (Zakleti grad) in Janeza Bitenca (Tinko Polovinko) sodijo že v klasiko slovenske literature za otroke.

v košarico
Cena: 6,00 €

Lonček Pikapolonica

Keramični lonček z ljubko podobo Pikapolonice, lika iz revije za otroke Pikapolonica, je primeren za čaj, belo kavo...
 

v košarico
Cena: 5,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Naročnina na revijo Pikapolonica

Zahtevnostna stopnja revije Pikapolonica je posebej prilagojena najmlajšim otrokom, ki še obiskujejo vrtec ali se pripravljajo na vstop v šolo.
 

v košarico
Cena: 32,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.