Igre - Od backgammona do blackjacka - naučite se igrati najpopularnejše igre na svetu

Daniel King, ilustracije Julie Hartigan, Mike Buckley

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Preizkusite se v številnih vznemirljivih namiznih igrah in igrah s kartami. Avtor knjige je Daniel King, ki je napisal nagrajeno in v slovenščino prevedeno knjigo Šah - od prvih potez do mata. Jasni diagrami in izredne računalniške slike vodijo začetnika od osnovnih pravil do prvih potez. Odlično napisano besedilo pred vašimi očmi oživi igre, predstavlja zgodovinska dejstva in podaja številne strateške nasvete. Knjiga je sestavljena iz dveh delov, v prvem so predstavljene namizne igre, na primer backgammon, go, šah in mankala, v drugem pa igre s kartami, med njimi remi, whist, srca in poker. Naučite se kaj novega o vaši najljubši igri, gotovo pa vas bodo prevzele tudi nove igre!

Založba Didakta, 2003
Trda vezava, 64 strani
Mere: 23,5 x 23,5 cm
ISBN: 961-6463-58-6

v košarico
Namesto: 19,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Psi pasme grešnega kozla

Knjiga je še nerabljena! Pasma »grešnega kozla« mora prevzeti odgovornost za vse – za prdec, ki prismrdi izpod mize med družinskim kosilom, za strašen nered v vrtni uti, za jajca, ki se razbijejo med raztovarjanjem... Psa v tej zabavni knjigi prideta na odlično poslovno zamisel, da bi postala dežurna grešna kozla za plačilo. 

v košarico
Namesto: 15,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.