Praznovanje tišine - Sri Sri Ravi Shankar

Sri Sri Ravi Shankar

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
»Na nekatera vprašanja najdemo odgovor samo v tišini. Tvoja duša je zgoščena tišina. Zgoščena tišina pa je modrost, znanje.« ~ Sri Sri
Junija leta 1995 je Sri Sri Ravi Shankar začel s tedenskimi predavanji, pogosto na temo aktualnih dogodkov. Predavanja v tej knjigi so izbrana po vsebini, ne po časovnem zaporedju. Prvo poglavje obravnava to, kar želimo v življenju spremeniti: jezo, dvom, strah in to, kar želimo razviti: ljubezen in sočutje. Drugo poglavje je vsebinsko nadaljevanje prvega. Odkrivamo, kaj je duhovna pot, kako ustvarjati boljši svet, spoznavamo duhovne prakse in pomen predanosti. Tretje poglavje obravnava najbolj duhovne teme o bogu. Kaj je bog, kako smo z njim povezani in odstira najgloblje resnice. To, kar ves čas iščemo in po čemer hrepenimo, pa pogosto nimamo dovolj znanja, da bi našli.

Založba Shankara, d.o.o., 2011
Mehka vezava, 219 strani
Mere: 21,5 x 14 cm
ISBN: 978-961-9301-20-3

 

v košarico
Namesto: 22,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Komplet knjige "Nosečnost od tedna do tedna" in zapestnice proti slabosti

V posebni ponudbi sta po zelo ugodni ceni skupaj na voljo knjiga Nosečniški koledar od tedna do tedna in zapestnica proti slabosti Sea-band.

v košarico
Namesto: 35,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.