Ajurveda – Popolni vodnik po domači lekarni

Vasant Lad

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Ajurveda je poglobljena znanost o življenju, ki zaobjema celoto bivanja ter povezuje življenje posameznika z življenjem vesolja. Je celosten sistem zdravljenja v najglobljem smislu. Telo, um in zavest so v stalnem vzajemnem delovanju in hkrati v odnosu z drugimi ljudmi in okoljem. Pri ustvarjanju zdravja ajurveda upošteva te različne nivoje življenja in njihovo medsebojno povezanost.

Pri ajurvedi samozdravljenje zajema dieto in prehrano nasploh, življenjski slog, vadbo, počitek in sprostitev, meditacijo, dihalne vaje in zdravilna zelišča ter čiščenje in pomlajevalne programe za zdravljenje telesa, uma in duha.
Ajurveda je sankstrska beseda, ki pomeni »znanost življenja in dolgoživosti«.


Založba Gnostica, 2005
Mehka vezava, 324 strani
Mere: 17,30 x 22,00 cm
ISBN: 961-229-088-1

v košarico
Namesto: 22,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 6,00 €

Ustvarjalnice – kreativnost in igra - doma in na prostem

Knjiga je še nerabljena! Knjiga predlgov kaže, da za igro in kreativnost ne potrebujemo veliko: vse projekte v knjigi boste lahko poustvarili z dostopni mimateriali, ki so vedno pri roki, v oporo pa vam bodo privlačno ter nazorno prikazani in preverjeni postopki. Vsako dejavnost spremljajo tudi znanstvena pojasnila, prilagojena otrokom, koristni namigi ter nazorne skice.  

v košarico
Namesto: 26,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €

Tao ljubezni – Nega ženske seksualne energije

Knjiga je še nerabljena! Knjiga Mantaka in Maneewan Chia vsebuje seksualne napotke in vaje taoističnih mojstrov. Osredotoča se na vaje za nego in stopnjevanje seksualne energije. 

v košarico
Namesto: 17,11 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.