Človek je več

Zoran Železnikar

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Kar vemo o sebi, je obupno pomanjkljivo. Ob knjigi Človek je več se boste tega pričeli jasno zavedati. Pomen znanja o sebi je neprecenljiv, kajti prav zaradi nepoznavanja resnične človeške narave je civilizacija zabredla v resne težave, kakršnim smo priča. Prav to znanje nas dvigne nad trpljenje, stiske in lastno majhnost ter nam odstre naše neodtujljive darove, ki se jih zdaj ne zavedamo. Človek je mnogo več, kot si danes znate predstavljati. A kako bi to vedeli – do zdaj so vas vzgajali tako, da bi vas čim bolj obvarovali pred tem spoznanjem. Z nevednim človekom je namreč preprosto manipulirati. Potreben vam je - kot Trnuljčici - poljub znanja in ljubezni in prebudili se boste iz dolgotrajnega sna ter zablesteli v povsem novi podobi. Ta knjiga ni le ena iz poplave duhovnih knjig, ki prodajajo duhovne učenosti. Odlikuje jo celosten, današnjim sposobnostim človeka prilagojen pogled na svet. Noben miselni koncept, ki vključuje človekovo omejenost, ne more biti ustrezen. Nobena razlaga stvarnosti, ki se ne dotakne človekovega bistva, ne daje pravih odgovorov, ker ji manjka bistveni element. Treba je seči onkraj vseh teh omejenost, odstreti pogled nase in na svet preko vseh dosedanjih plotov ter ponuditi uvid, ki odstre obzorje do skrajnih meja.

Knjiga Človek je VEČ je plod življenjskega dela avtorja, ki je želel ponuditi odgovore na najpomembnejša življenjska vprašanja in tako olajšati iskanje sodobnemu človeku, ki je izgubljen v morju informacij. V dvanajstih poglavjih se dotakne stvari, ki imajo v življenju največji pomen. Po uvodni kritični obravnavi nekaterih veljavnih konceptov ponudi razlago delovanja mehanizmov zavesti, delovanja uma, življenja v nas in naše identitete. Razgrne nov, celostni miselni sistem, ki tako zunanji kot tudi notranji svet razlaga enotno, konsistentno in prepričljivo. Prinaša rekonstrukcijo zgodovine človeka in sveta, saj je poznavanje preteklosti nujno, da se izognemo ponavljanju starih napak. Celo Sveto pismo v luči novih razlag postane preprosto in razumljivo praktičnemu razumu zahtevnega sodobnega človeka. Zadnja poglavja so usmerjena v obravnavo vprašanj, ki v sebi skrivajo smisel celotne evolucije: razumevanje božanske narave človeka in njegovega bistva.

Danes potrebujemo takšno znanje, ki nas usposobi za uresničevanje višjih, bolj zapletenih, bolj domišljenih idej; znanje, ki omogoči, da se lahko izvijemo iz neznanja, trpljenja in bolečine in opravimo z zablodami in boleznimi. Odpreti je treba zavedanje naše resnične neomejene, božanske narave in potencialov, ki so odlika večdimenzionalnega bitja. Spoznati moramo, da človek še zdaleč ni omejen le na dimenzije, ki veljajo v tem fizičnem svetu; čas in prostor ne moreta utesnjevati duhovno razvitega človeka.

Knjiga je prvovrstna duhovna hrana za sodobnega človeka. Govori v preprostem jeziku, dostopnem razumevanju širokega občinstva in nagovarja vse, ki se zavedajo, da časa za "spanje" ni več.


Založba Cicero Podjetje Za Grafično, 2009
Mehka vezava, 299 strani
Mere: 23 x 16 cm
ISBN: 9789619277102

 

v košarico
Namesto: 24,90 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 14,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.