Prepovedano življenje – Vodnik na poti osebnega raziskovanja zavesti

Dušan Doblanovič Jimmy

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Priročnik Prepovedano življenje napisan za to: da si boste upali sanjati in izraziti svoje najgloblje bistvo. To je proces prebujanja. V tem procesu boste odkrili, kakšen je vaš resnični življenjski namen; človeku se njegov pravi namen pogosto razkrije kar sam od sebe.

Večina se nas v življenju zadovolji le z delom tega, česar smo sposobni. Zlahka postanemo žrtve osiromašenih sanj, ki so le bleda senca naših zmožnosti. Naučimo se torej ponovno sanjati in drzno, pogumno dosegati svoje najvišje vizije. Če boste poznali svoje najgloblje bistvo, ne boste izgubljali časa s tem, da bi sledili sanjam drugih. Ustvarili si boste novo vizijo življenja, ki si ga resnično želite.
Ta vizija, ki je vsega truda vredna, vam bo pomagala premagati globoko ukoreninjena prepričanja, ki vas hromijo v vaših stremljenjih. Naučili se boste nekaterih osnovnih tehnik, kako preseči omejevalne vedenjske vzorce in prepričanja.
Tako boste lažje uresničili svoje življenjske vizije in v sebi prebudili občutek resničnega življenja, čeprav ste morda mislili, da je za to prepozno ali da ste ga za zmeraj izgubili.


Založba Gnosis - Quatro, 1996
Mehka vezava, 221 strani
Mere: 17 x 22 cm
ISBN: 961-229-017-2

 

v košarico
Namesto: 16,27 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Medvedek Uhaček, CD za otroke

Prikupno pravljico Czeseslawa Janczarskega o medvedku Uhačku in njegovih prijateljih interpretirajo najboljši slovenski dramski igralci: Majda Potokar, Dare Valič, Silvij Božič in drugi.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.