Samuel Johnson je ogorčen

Lydia Davis

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Kratke zgodbe Lydie Davis štrlijo iz praznine, varčne so z besedami in še bolj z metaforiko, a v praznini, ki jih obdaja, toliko bolj prominentne. To so zgodbe, ki jih bralno dejanje povsem spremeni, zgodbe, ki so dostikrat samo osnutki zgodb – a takšni, da bralca uspešno povabijo, da jih napolni, razširi. Njihova lapidarnost ni zapirajoča in njihova abstraktnost ni pretenciozna, pač pa abstraktnost, ki komaj čaka na konkretno vsebino.


Založba LUD Literatura, 2015
Mehka vezava, 194 strani
Mere: 23 x 14 cm
ISBN: 978-961-6952-60-6

 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Ne spreglejte

Trnuljčica, CD za otroke

Pravljico J. in W. Grimma o princeski Trnuljčici in o zakletem gradu pripovedujejo najboljši slovenski dramski igralci: Polona Juh, Jernej Kuntner, Tone Kuntner, Janez Albreht, ivanka Mežanova, Mojca Ribič, Stanislava Bonisegna, Iva Zupančič...

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.