Peklenske čeri, 2. knjiga

Nika Maj

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Materialno bogastvo in prazne duše brez sanj rahljajo človeške in družbene vezi. Današnji čas je trenutek streznitve – za nasvete je prepozno, štejeta samo še vzgled in dialog. Hinavščino in sprenevedanje odraslih najstniki v puberteti kategorično odklanjajo kot svoj stil obnašanja in ravnanja. V tem času krize vzgojnih prijemov je avtoričin roman Peklenske čeri dobrodošla pomoč mladim in starejšim, ki še berejo knjige, da v sebi najdejo moč za utrjevanje vrednot življenja. Pozitivno izklesana podoba sedemnajstletnika privablja dobro in slabo v ljudeh, med mladimi pa razvnema strasti dobrih in slabih ravnanj …

Založba Ved, 2011
Mehka vezava, 304 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6814-42-3

 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.