Same dobre novice – Te in one pesmi različnih oblik iz raznih dni

Matej Krajnc

Knjiga je še nerabljena!

O knjigi:
Same dobre novice so velikokrat, če si zadevno sintagmo domislimo v ironičnem prenosu, same slabe novice. Vendar pa avtor obsežne zbirke pesniških izzivov »različnih oblik iz raznih dni«, kot je zapisano v podnaslovu knjige, noče biti janzenistično strog. Programatični naslov zbirke Same dobre novice moramo zato prebrati z določeno mero svobodne razigranosti. Avtor Matej Krajnc nam namreč svoje lirične paradoksije, skurilne fantazmagorije, pesniške ironije, moderne balade z absurdnimi prizvoki in hudomušno »prenovljene« sonete ponuja sicer s subtilno poglobljenostjo, a vseeno tudi z istočasnim ironično obešenjaškim zagonom.

Založba Ved, 2011
Mehka vezava, 208 strani
Mere: 21 x 14,5 cm
ISBN: 978-961-6814-45-4

 

 

v košarico
Namesto: 9,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 5,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,95 €

Vrč za vodo s filtrom za prečiščevanje vode

Vrč za vodo s filtrom čisti vodo iz domačega vodovoda. BWT filter Iz vode slabše kakovosti odstrani škodljive snovi: klor, težke kovine (kot je svinec), organske nečistoče in pesticide in manjša nastajanje vodnega kamna.

v košarico
Namesto: 29,50 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.