Koža od blizu - Vse o našem največjem organu

Yael Adler

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Nemška uspešnica na področju strokovnih knjig. Gube pričajo o skrbi in veselju, brazgotine o poškodbah, pretirano botoksirana mimika o strahu pred staranjem, kurja koža o strahu ali nasladi in marsikateri mozolj o preveč zaužitega mleka, sladkorja ali beljakovin. Prevelika telesna teža vodi v vnetje kožnih gub, suha ali preznojena koža pa je včasih znak za to, da je nekaj narobe s ščitnico. Koža je kot slikarsko platno, ki odraža naše življenje. Z njo se ukvarjamo vsak dan: z nego, staranjem, alergijami, opeklinami … Dermatologinja Yael Adler nam v nazorni in zabavni knjigi Koža od blizu približa našo kožo in nam pojasni vse, kar moramo vedeti o njej.


Založba Učila International, 2017
Trda vezava, 314 strani
Mere: 19,5 x 13cm
ISBN: 978-961-00-3495-7

v košarico
Namesto: 24,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 20,00 €

Ne spreglejte

Otroške narodne pesmi - s karaokami, CD za otroke

Otroške narodne pesmi, ki jih otroci najprej poslušajo, nato pa ob glasbeni spremljavi zapojejo še sami.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čustveni vampirji - Kako se zaščititi pred ljudmi, ki vas povsem izpijejo

Knjiga je še nerabljena! Saj jih poznate – vznemirljivi, vendar nezanesljivi ljubimci, skrbni partnerji, ki vas zaprejo v kletko svojega ljubosumja, pretirano dramatični prijatelji, ki uporabljajo čustva bolj učinkovito, kot teroristi kalašnikove, zahtevni starši, ki jim prav v ničemer ne morete ugoditi, manipulativni sodelavci in šefi z gigantskimi egi...

v košarico
Namesto: 24,60 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 18,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.