Hygge - Danska umetnost srečnega življenja

Louisa Thomsen Brits

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Hygge je občutek pripadnosti in topline, trenutek udobja in zadovoljstva. Najdete ga lahko, če se vprašate, kje se počutite najbolj domače, katere so vaše navade in obredi, ob kom ste najbolj sproščeni, kaj vas najhitreje razvedri in kaj potrebujete, da vam je udobno. Skuhajte si skodelico kave ali čaja, pogreznite se v najljubši naslanjač in se prepustite trenutku.
Ta čudovita knjiga vam bo pomagala odkriti hygge v ritmu vsakdanjika.


Založba MK, 2017
Trda vezava, 159 strani
Mere: 21 x 15cm
ISBN: 978-961-01-4682-7
 

v košarico
Namesto: 19,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 16,00 €

Ne spreglejte

Čarovnica Čirimbara, CD za otroke

Pravljica Franceta Bevka o čarovnici Čirimbari, ki jo odlično interpretirajo Mila Kačičeva, Ivo Ban, Alja Tkačeva, janez Albreht, Jana Osojnik in drugi veliki slovenski igralci.

v košarico
Cena: 8,00 €

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.