Knjiga, ki ti bo končno povedala vse o puncah in fantih - Velika skrivnost razkrita!

Françoise Boucher

Knjiga je nerabljena!

O knjigi:
Avtorica se s svojim edinstvenim humorjem v besedi in sliki loteva večno aktualnih tem medčloveških odnosov, starševstva, prijateljstva in ljubezni. Provokativen, absurden, poetičen humor, ki se resnih in univerzalnih tem loti na zabaven, dobrodušen način, a hkrati ne izgubi svoje ostrine in močne sporočilne vrednosti. Knjiga je namenjena najstnikom, nad njo pa bodo navdušeni tudi starejši bralci.

Založba MK, 2017
Mehka vezava, 112 strani
Mere: 21,0 x 15,0 cm
ISBN: 978-961-01-4740-4

v košarico
Namesto: 14,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 10,00 €

Ne spreglejte

Zapestnica proti slabosti Sea-band

Zapestnica proti slabosti Sea-band je namenjena nosečnicam, pa tudi otrokom. Povsem naravno in brez stranskih učinkov deluje proti slabosti. Učinkuje takoj.

v košarico
Namesto: 15,21 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Spolnost in medčloveški odnosi

Knjiga je še nerabljena! Izčrpni družinski vodnik, ki obravnava spolnost v vseh življenjskih obdobjih in z vseh vidikov. Posebno pozornost namenja medčloveškim odnosom, spregovori pa tudi o kontracepciji ter zaželeni nosečnosti, rojstvu in starševstvu. Knjiga obravnava spolnost v vseh življenjskih obdobjih – od rojstva, pubertete in srednjih let do menopavze in poznejših let. Njena prednost je v tem, da obravnava vse vidike spolnosti - od telesnega do čustvenega razvoja – in, kar je še posebej dragoceno, tudi druge medčloveške odnose. Staršem svetuje, kako naj o spolnosti govorijo z otroki – odkrito, naklonjeno in brez zadrege. V njej najdemo vse o nosečnosti, rojstvu in starševstvu.

v košarico
Namesto: 18,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 9,00 €

Osnovna azijska kuharija - Vse, kar potrebujemo za jin in jang v kuhinji

Knjiga je še nerabljena! Končno so tu tudi azijske osnove: odkrijte svet voka in sojine omake! Pokukajte v džunglo, odkrijte limonsko travico in tamarindo, podučite se o obredu pitja čaja in meditaciji, naučite se jesti s palčkami. Predvsem pa kaj dobrega skuhajte: naj bo juha miso, pikantni rezanci s sipo, suši, mangova krema ali kokosov riž … Brezmejna harmonija – čista Azija!

v košarico
Namesto: 29,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 15,00 €

Guinessova knjiga rekordov 2016

Knjiga je še nerabljena!  Knjiga rekordov prikazuje velike in pomembne dosežke, zanimivosti, bizarnosti, neverjetne posebnosti in tudi zabavne trivialnosti. To je knjiga, ki informira, zabava in navdihuje, polna novih ilustracij in stotin prvič objavljenih fotografij.  Predstavlja pa tudi zgodbe iz ozadja rekordov. V njej je 31 intervjujev z rekorderji z različnih področij, ki dokazujejo, da ima vsak presežek svojo zgodbo, eno bolj navdušujočo od druge. 

v košarico
Namesto: 19,99 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €

Čičke & čačke, Risanje za sprostitev, ustvarjalni priročnik

Knjiga je še nerabljena!  Pripravite svinčnik, papir in tanek flomaster - in že lahko začnete. Vzorce preprosto povečajte, spremenite ali razširite. Pri tem ima domišljija prosto pot. Pomembno je, da risanje motivov zen čičk in čačk sprosti in spodbudi ustvarjalni tok. Vsi, ki verjamete, da niste nadarjeni za risanje in da ste popolnoma brez ustvarjalnega talenta, lahko prek te metode sebe in vse druge prepričate v nasprotno.

v košarico
Namesto: 15,95 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 8,00 €

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time

Otroška budilka Flik Flak Hobby Time za dečke, ki imajo radi nogomet in za deklice, ki jim je všeč rolanje, petje in ples.
 

v košarico
Namesto: 25,00 €      Cena v e-trgovini Moj malček: 12,00 €
Loading ...
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.